Centrum Best

Best
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Huren in Best

Bent u op zoek naar een vrije sector huurappartement in het centrum van Best?
Dan hebben wij goed nieuws voor u.

In het centrum van Best is een ontwikkelaar voornemens om een 30-tal vrije sector huurappartementen te ontwikkelen welke ook geschikt zijn voor senioren.

Genieten van het Bestse stadsleven
Binnen 5 minuten in het centrum waar u geniet van de autovrije binnenstad en waar u terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen, maar ook voor een gezellige shopmiddag of een hapje en drankje. De dichtstbijzijnde supermarkt is nog geen 5 minuten lopen en ook voor een restaurant of caf├ę hoef je niet langer dan 10 minuten te lopen.

Perfect bereikbaar
Best is ideaal gelegen wat betreft aansluiting op de snelwegen A2 richting 's-Hertogenbosch en Eindhoven, A50 Nijmegen en A58 Tilburg.
Het trein- en busstation, met snelle verbindingen naar alle rondom gelegen steden en dorpen, bevindt zich slechts op minder dan 5 minuten loopafstand. Binnen 10 minuten brengt de trein u naar het centrum van Eindhoven. Ook Eindhoven Airport is snel te bereiken.

De planontwikkeling is nog niet zover maar bent u geïnteresseerd in een vrije sector huurappartement in de nabijheid van het centrum van Best schrijf u dan in en laat uw mailadres achter. Zo gauw als er dan iets meer bekend is over de plannen krijgt u automatisch bericht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Centrum Best
Type woningen
Appartement

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Best.

Aanmelden