Best, Dorps Dijkstraten

Best
Actueel aanbod

€ 320.000,- tot € 570.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 150m2
Kaveloppervlak
100 - 509m2
Inhoud
370 - 715m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

In Dorps Dijkstraten is het echt thuiskomen. Hier vind je dorpse gemoedelijkheid en gezelligheid én een spiksplinternieuw huis dat klaar is voor de toekomst. Met alles wat je nodig hebt in de buurt. Best, een dorp met stadse voorzieningen!
In fase 5 van Dijkstraten verrijst Dorps Dijkstraten. 23 Mooie eensgezinswoningen met voor ieder wat wils. Ben je nu op zoek naar een betaalbare rijwoning of een wat grotere vrijstaande woning, Dorps Dijkstraten biedt het allemaal.

Kenmerkend aan de woningen zijn de karakter eigenschappen die typerend zijn voor een “modern” Brabants dorp. Er is veel variatie in de woningtypes, de lokale rode en bruine bakstenen komen terug en de kozijnen worden uitgevoerd in Brabants grijs.

Wil je op de hoogte blijven van Dorps Dijkstraten? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief via de website www.dorpsdijkstraten.nl

Start verkoop verwacht begin 2021

Meer informatie

Kenmerken

Project
Best, Dorps Dijkstraten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23 (waarvan 10 beschikbaar)
Prijs
€ 320.000,- tot € 570.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Best.

Aanmelden