Best - De Meesters

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Best - Best
Actueel aanbod

€ 293.900,- tot € 656.200,-

Over dit project

Als er een dorp in beweging is, dan is dat Best wel. Al decennia is Best bezig aan een voor de regio jaloersmakende metamorfose. Zonder enige concessies is het gelukt de dorpse identiteit te overstijgen met stadse voorzieningen. Mastade vertaalt dit naar eigentijdse maatstaven en presenteert met trots het project "De Meesters". Maak kennis met de nieuwste aanwinsten van Best: De Senator en De Baron. Zo mooi kan wonen zijn.

De Meesters in Best is een project met allure, waar plek is voor iedereen. Maak kennis met twee bijzondere gebouwen, die alle ruimte bieden om jouw leven in te richten zoals jij dat voor ogen hebt. In De Senator realiseren we 43 unieke koopappartementen die in grootte variëren van 56 tot circa 133 vierkante meter. En mocht dat niet groot genoeg zijn voor je, dan hebben we overtreffende dimensies beschikbaar in De Baron. Hier creëren we drie riante koopappartementen tot 200 vierkante meter. Dit zal echter in een later stadium plaatsvinden.

Op de hoek van de Hoofdstraat en Spoorweglaan schrijven we geschiedenis met dit unieke project dat op deze iconische plek thuishoort. In De Meesters woon jij direct aan het spoor, zonder dat je ook maar een trein ziet of hoort. Met een eigen (ondergronds) NS-station zijn steden als Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch een steenworp afstand van je verwijderd. Eigenzinnig, een tikkeltje stoer en een hang naar nieuwe reisavonturen. Dit is dé plek waar jij wilt wonen. In het hart van Brabant, in een authentiek dorp waar je echt alles binnen handbereik hebt.

Interesse?
Wil je op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan in.
Ga naar de projectwebsite https://www.demeestersbest.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Best - De Meesters
Woningen
0 van 43 beschikbaar
Prijs
€ 293.900,- tot € 656.200,-
Type woningen
Geschakeld, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Best.

Aanmelden