Terug naar Project

Vrijstaande woning-aan groene zone & het lint

Waar de groene zone en het groene lint samenkomen, staat deze opvallende vrijstaande woning die doordrenkt is met karakter en details. Het zwarte dak met pannen, de rode bakstenen gevel, de witte kozijnen met subtiel aangebrachte donkergrijze luiken en een speels ingedeelde plattegrond vormen samen een harmonieuze compositie. De tuin omarmt de woning, met een prachtige achtertuin gesitueerd op het zonnige zuidwesten. Van binnen verwelkomt de woning je hartelijk met een prachtige living, en drie ruime slaapkamers, een complete badkamer en een separaat toilet op de verdieping. De royale tweede verdieping biedt een veelzijdige ruimte die zich leent voor diverse doeleinden. De aangebouwde 'geïsoleerde berging' maakt deze woning helemaal af.
Net als alle andere woningen in de Hoven van Aarlesche Erven deelplan 3, wordt ook deze vrijstaande woning energieneutraal.
Geniet van het comfort en de stijl van een woning die niet alleen opvalt in de buurt, maar ook een statement maakt in duurzaam wonen. Welkom in je energiezuinige thuis!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
H3-34 - 578 m2 176,8 m2 - - Verkocht